Dra på dyresafari

Dyrelivet er utrolig variert og vakkert, derfor er det ingen overraskelse at så mange mennesker elsker å besøke ulike dyrehager med eksotiske og lokale dyr. På dyrehager kan man lære en god del om dyrene som stilles ut, men ingenting bringer deg nærmere det fargerike dyrelivet på jordkloden enn en ordentlig dyresafari. For ordentlige dyreelskere finnes det mange muligheter til å støtte organisasjoner som tar vare på dyr, samtidig som man får lære mer om den fremmede faunaen. Spesielt Kenya og områdene rundt den verdenskjente Serengeti-parken er populære reisemål for deg som elsker dyr.

Vit hva du ser

Profesjonelle guider vil gi deg dyp, flersidig informasjon om alle de ulike dyrene du møter på veien. Med litt hell kan du til og med hilse på enkelte av dem – de som er mest vant til mennesker. På en såkalt fotosafari får du samtidig muligheten til å forevige øyeblikkene. Vi kan også anbefale Coconut´s Safari på Spillespill om du ikke helt er klar til å sitte mange timer på et fly, for deretter å sette ut i villmarken med et kamera rundt halsen.

Vær klar for reisen

Her finner du både tips til nødvendig utstyr, flotte og eksotiske dyr, samt underholdning før og under reisen. Når du til slutt føler at tiden er moden og at en tur på et dyresafari bør planeres, kan du selvsagt starte ut rolig – det finnes muligheter for slike eventyr her hjemme i Norden. Dyreparken i Kristiansand er et ypperlig alternativ, mens ZooSafari i sørlige Italia også anbefales på det sterkeste. Her i Europa kan du dog kun se frem til å møte bjørner og andre lokale dyr, mens Tanzania og andre land i det sentrale Afrika vil gi deg en eksotisk opplevelse du sent vil glemme. Dyresafari er det neste steget for dyreelskere.