Dyrehotell med unik funksjon

Enkelte dyrehotell skiller seg ut i markedet fordi de strekker seg langt i å tilby noe mer eller noe annerledes enn sine konkurrentene. Et eksempel på dette er Erwoldergården Hundehotell utenfor Bergen, som markedsfører seg selv som ”Norges beste designhotell og spa for hunder”. Det kommer fort fram at det er hunden som er i fokus på dette dyrehotellet og alt peker i retning mot at dette er plassen for eiere som ønsker det lille ekstra for ferieoppholdet til deres firbeinte.

Alle behov blir møtt på dyrehotellet

Foruten feriegjester blir også hunder som trenger opptrening, medisinsk behandling eller rekonvalesens ønsket velkommen. I de moderne fasilitetene, som ligger avskjermet fra biltrafikk og forstyrrelse, blir hundene tatt godt vare på av en hundeinstruktør og en sykepleier. Disse noterer seg hundens mosjonsbehov, vaner, medisinering og øvrige ting, for at hunden skal ha et best mulig opphold.

I et perfekt område for fysisk utfoldelse og luksus

Området rundt hotellet består av et stort parkområde med turstier og svømmeområde. Hotellet er forøvrig ikke langt unna fjellet Kollbeinsvarden og kan by på fine langturer der hundens navn får plass i fjellboka. På hotellet loves det at hunden skal få nye venner, opplevelser og et sosialt hundeliv, med en anelse luksus i hverdagen. I velværeavdelingen kan den firbeinte nyte godt av hydrospa med massasje, hundevask og føning. Dessuten tilbys også stell og ettersyn av sår, øyne og ører, i tillegg til medisinering utført av stedets egen hundepleier.Hotellet journalfører observasjonene de har foretatt av hunden under oppholdet, slik at eier lett kan oppdateres ved henting.