Morsomt for både barn og voksne

Dyrene vi eier følger oss i hverdagen på en positiv måte. Det er ikke til å stikke under en stol at det også innebærer mye arbeid. Her er 3 gode tips til hvordan digitale tilbud kan gjøre livet lettere for dyreeiere. I noen tilfeller kan du også spre glede!

Det digitale dyreliv

Mobiltelefoner, smartklokker og andre digitale hjelpemidler kan lette ansvaret vi har når vi passer på dyra våre. Noen har også fokus på dyrevelferd og hvordan oppnå dette. Men pass også på at de digitale produktene ikke tar tiden bort fra dyret.

Her får du noen tips:

  1. Veterinær på nett. Mange ser nytten av å kjøpe veterinærtjenester digitalt. Ved akutte tilfeller, og fare for liv og helse, er dette ikke å anbefale. Er det derimot noe mindre alvorlig, kan en digital samtale med veterinær være en fordel.
  2. Del bilder av dyret. Dyrene kan lett bli maskoter i familie og vennekrets. Derfor er det ekstra hyggelig å ha en mobil med godt kamera, slik at det lille sjarmtrollet foreviges med høyoppløselige bilder. Sørg for å lagre bildene i skyløsninger, i tilfelle mobilen mistes eller blir ødelagt.
  3. Tidstyv. Digitale hjelpemidler er bra, men kan også ta tiden bort fra kos med dyret.

Ønsker du gode digitale produkter? Ta en kikk på nett.